UCBMEDIA ... ett Ord för Dagen ... Svensk SE Dansk DK Norsk NO Grønlandsk GL

Ord for 2020-09-27
27 september
Välj att leva segrande
"Detta är den seger som har besegrat världen: vår tro" (1 Joh 5:4)
Bibeln säger: "Alla som är födda av Gud besegrar världen, och detta är den seger som har besegrat världen: vår tro." För att leva segrande, måste du göra dessa tre saker:
(1) Hindra djävulen från att röra sig i ditt liv. Jesus sa: "Sannerligen, allt ni binder på jorden skall vara bundet i himlen, och allt ni löser på jorden skall vara löst i himlen. Vidare säger jag er: allt vad två av er kommer överens om att be om här på jorden, det skall de få av min himmelske fader. Ty där två eller tre är samlade i mitt namn är jag mitt ibland dem" (Matt 18:18-20) Satan vill inte du ska veta att du har gudagiven makt att hindra hans rörelser i ditt liv, men det har du. Använd den!
(2) Våga tro och sträcka dig efter det Gud har lovat dig. Paulus säger: "Den som sår rikligt får en riklig skörd." (2 Kor 9:6) Ett frö är något du sår för att få önskat resultat, och en skörd är något du beslutar dig för att få tillbaka från Gud. Och båda fordrar en troshandling. Gud är inte bara din försörjningskälla, han är obegränsad, opartisk och generös.
(3) Väck upp drömmaren i dig. Bibeln säger: "Era gamla ska ha drömmar och era unga ska se syner. Ja, över tjänare och tjänarinnor ska jag i de dagarna utgjuta min Ande." (Joel 2:28-29, FB) Ditt livs årstid och ditt kön är inget problem för Gud. Be honom bara tända din tro på nytt och återställa din vision.
Välj att leva segrande!
Näring för själen: Jes. 65:17-66:24; Ef. 5:8-33; Ps. 113:1-9

... stille stunder gir styrke ...

“ett Ord för Dagen”, admin@ucbmedia.se
UCB MEDIA - Mailbox 10 079 - 721 19 Västerås
tlf. 021-35 54 59